Årsavslut; allt inom och bokslut årsredovisning

Bolagsbildning / ändringar i bolaget

AF KONSULTER

Bolagsbildning

Vi hjälper till med nybildningar, ändringar och avregistreringar gällande alla typer av företag hos både Bolagsverket och Skatteverket.

Vi kan hjälpa dig med alla olika typer av bolagstjänster. Allt från uppstart av aktiebolag, omformning av enskild firma, avveckling av företag, vi hjälper dig så att allt blir rätt med bolagsändringar som nyemission, aktiesplit, bolagsordningsändring, fusion, styrelseändring, ny revisor med mera på ett snabbt och smidigt sätt.. För dig som vill ha ännu mer hjälp vid bolagsstarten erbjuder vi även ett antal tilläggstjänster att välja mellan, allt för att du ska kunna starta upp din företagsverksamhet så snabbt och enkelt som möjligt.

Vill ni veta mer om vad vi kan hjälpa er med?

En viktig aspekt i företagandet är att förstå sina siffror. Vi lägger mycket tid på att hjälpa våra kunder med detta

Deklarationer

Att rapportera till Skatteverket hur mycket företaget ska betala i skatt är något alla måste göra kontinuerligt. Många tycker att skatterapporteringen är komplicerad och tidskrävande – och det är lätt att missa ett datum eftersom momsdeklarationer, källskatt och sociala avgifter ofta ska skickas in med olika frekvens. Och så var det det där med preliminärskatt och rådande saldo på skattekontot. Men du kan vara lugn, vi fixar allt!